Книжковий Арсенал — одна із наймаштабніших книжкових подій України та Європи, яка відбудеться уже увосьме. Організатори фестивалю щороку перевершують самих себе, і створюють ще цікавішу та більш насичену програму. Ми можемо лише уявити, як складно вам обирати заходи і книги ;).

Наш магазин kniga.biz.ua другий рік поспіль прийматиме участь у цьому прекрасному книжковому фестивалі. Будемо раді зустрічі з вами з 30 травня по 3 червня на бізнес-майданчику Мистецького Арсеналу (2 поверх). На нашому стенді будуть представлені найкращі бізнес-книги, і звичайно цьогорічні новинки видавництв.

Також на бізнес-майданчику вас чекають багато цікавих подій: презентації, лекції, дискусії, воркшопи та майстер-класи. Детальна програма тут. Після закінчення заходів ви зможете поспілкуватися з авторами книг і придбати їх на стенді kniga.biz.ua:).

Наша добірка допоможе вам краще зорієнтуватися у великій кількості цьогорічних бізнес-видань. Для зручності, книги розподілені по видавництвах.

Наш формат

«Наш формат» продовжує займати передову сходинку серед українських видавництв, і за якістю, і за кількістю нон-фікшн видань. Цьогорічні новинки — це той випадок. коли вибір робити складно, але цікаво ;). Видавництво порадувало перекладами бестселерів «Та ви жартуєте, містере Фейнман!», «Витончене мистецтво забивати на все» та «Крах. Моя невдача у стартап-бульбашці». Вони точно сподобаються читачам із гарним почуттям гумору. Книга «Між двох вогнів» буде корисною тим, кого мучать докори сумління за витрачений «не туди» час (і це не тільки жінки). «Невидимий вплив» Йона Бергера — must read для маркетологів та шанувальників поведінкової економіки.

Однією із найочікуваніших новинок від «Нашого формату» є книга Володимира Кличка «Управління викликами». У ній видатний спортсмен ділиться своєю особистою стратегією боротьби з перешкодами на шляху до успіху.

Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі
Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем
Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака
Між двох вогнів. Чому ми досі обираємо між роботою та сімєю
Коротка історія майже всього на світі. Від динозаврів і до космосу (попереднє замовлення)
Невидимий вплив. Приховані сили, які формують поведінку
Крах. Моя невдача у стартап-бульбашці

Клуб сімейного дозвілля

Харківський «Клуб сімейного дозвілля» вже давно дбає не тільки про відпочинок українців, але й про особистий та бізнесовий розвиток. Видавці ретельно відбирають книги для перекладу, і тому в їхньому асортименті автори з гучними іменами. Нетворкінг від Кейт Ферацці, маркетинг від Філіпа Котлера та Гаррі Беквіта, тайм-менеджмент від Стівена Кові. І все за доступною ціною.

Десять смертних грехів маркетингу
Ваш надійний тил
Спершу найважливіше! Жити, любити, вчитися, залишити слід
Продаючи невидиме. Керівництво з сучасного маркетингу послуг

ArtHuss

Поціновувачі арт-видань будуть задоволені підготовкою цього видавництва до Книжкового Арсеналу. Усі нові книги —  просто надзвичайні. Видання, яке стало трендовим цієї весни — «Неймовірні. 15 жінок, які творили мистецтво й історію». Усі таємниці елітного арт-ринку — у книзі Дона Томпсона «Помаранчевий надувний пес». Відома сербська художниця-перфоманістка Марина Абрамович розповість свою історію визнання у книзі «Пройти крізь стіни». Справжня сенсація — книга українок Ганни Улюти та Крістіни Золотарьової — 365 захоплюючих новел про 365 книг, з дуууже оригінальними ілюстраціями. Як бачимо, ArtHuss також підтримують тенденцію на літературу з жіночим голосом. Насолоджуйтесь.

Неймовірні. П'ятнадцять жінок, які творили мистецтво та історію
Пройти крізь стіни
Помаранчевий надувний пес. Буми, потрясіння та жадоба на сучасному арт-ринку
365. Книжка на кожен день, щоби справляти враження культурної людини
Головна маркетингова книга
Нейрокопірайтинг. 100+ засобів впливу за допомоги тексту
Керування проектами

Фабула

Видавництво «Фабула» лише рік тому розпочали видавати нон-фікшин літературу. І дуже успішно. Книга-відкриття про засновників мережі «Ашан», переклад «татуювань» Максима Батирєва та «Нейрокопірайтингу» Дениса Каплунова — лише частина їхніх досягнень за цей рік. Особливість «Фабули» — видання книги одразу двома мовами: українською та російською. Нам подобається.

Вогонь і лють. Всередині Білого дому Трампа
Казки на ніч для дівчат-бунтарок

#книголав

Ці дві книги вже наробили шуму у всьому світі. Бестселер про американського президента Дональда Трампа розійшовся у США мільйонним тиражем. А проект італійських діячок культури Елени Фавіллі та Франчески Кавалло «Казки на ніч для дівчат-бунтарок» зібрали на Kickstarter 1 500 000 доларів. Як вам такі цифри?

Маніфест двадцятирічних

Видавництво Cтарого Лева

Крістін Гесслер написала справжній маніфест для молоді. Сотні реальних історій людей, вік яких від 20 до 30 років, змінять ваше життя на краще. Ви зрозумієте на що витратити цей час, як знайти себе, своє покликання і кохання, і краще розумітися з людьми. А ще, у суботу 2 червня, на бізнес-майданчику Книжкового Арсеналу відбудеться захід «Life-stories «Дивись, не проспи»» за мотивами книги. Запрошуємо!

Як читати класиків
Прочитане: Читай. Записуй. Запам’ятовуй

Pabulum

Молоде видавництво Pabulum продовжує приносити задоволення книголюбам красивим і корисним українським (!) нон-фікшином. Перед вами продовження книги Ростислава Семківа «Як писали класики» і сучасний «читацький щоденник» :). А сонячний колір їх обкладинок точно покращить настрій читачам :).

Ілюзія знання. Чому ми ніколи не думаємо на самоті
Міряй важливе. OKR. Проста ідея зростання вдесятеро

Yakaboo Publishing

Нові книги видавництва Yakaboo Publishing — бестселери Amazon, New York Times та Washington Post. Книги дуже цікаві, але не прості. Тематика: справжня суть людського знання, впровадження OKR та мережева влада. Радимо тим читачам, які втомилися від солодких історій успіху, і шукають небанальну нон-фікшн літературу. Особливо шанувальникам Талеба та Канемана.

Book Chef

Ось хто справді у тренді, так це видавництво Book Chef. Ці чотири книги — бестселери і в Україні, і за її межами. Книга ізраїльського історика Юваля Ной Харарі вже другий місяць займає перші сходинки у нашому топі продаж. Дмитро Портнягін — найуспішніший російськомовний бізнес-блогер. Книги про соціальні мережі, а особливо про Інстаграм, розкуповують ще до того, як вони приїжають у наш магазин. Ну і класика, Іцхак Адізес — українською мовою. Рекомендуємо кожну із цих книг!

Homo Deus. Людина божественна. За лаштунками майбутнього
Трансформатор. Як створити власний бізнес і почати заробляти
Феномен Instagram 2.0
Управління змінами

Vivat

Перед тим як купувати серйозну бізнесову літературу, почитайте «Ікігаї. Японські секрети довгого і щасливого життя». Ікігаї буквально означає «те, що надає життю сенс і те, що змушує радісно прокидатися щоранку». Ви дізнаєтеся про що мріяти, як правильно харчуватися, як планувати свій час — і дожити до ста років. Таке собі «хюге» по-японськи. Після цієї книги ніякі інновації чи конфлікти не будуть вас лякати.

Ікіґаї. Японські секрети довгого і щасливого життя
Дилеми засновника бізнесу. Як попередити помилки й уникнути їх під час створення стартапу
Чому виникають конфлікти? Причини. Етапи Розв’язання. Наслідки
Чому ми працюємо

КМ-Букс

У видавництва «КМ-Букс» різноманітний асортимент книжкової продукції, і серед нон-фікшн книг можна обрати на будь-який смак. 8 представлених книг лише частина новинок видавництва. Серед наших фаворитів — книга «Корпорація творців» про внутрішню кухню компанії Pixar та історію появи улюблених мільйонами мультфільмів (купуйте разом із «Думати, як Стів Джобс»). Якщо вам не вистачає натхнення для продуктивної роботи — читайте 100 правил успіху від Найджела Камберленда. Ну і автобіографічна книга Олександра Шовковського — справжній подарунок шанувальникам українського футболу. Автор розповість не тільки про перемоги на полі, але й про життєві взлети і падіння, які загартували його характер.

Все в твоих руках
Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового
100 правил успішних людей. Маленькі вправи для великого успіху в житті
Думати, як Стів Джобс
Астрофізика для тих, хто цінує час
Корпорація творців. Як подолати приховані загрози, що вбивають справжнє натхнення
Сем Філліпс. Винахідник рок-н-ролу
Малі гіганти. Компанії, що обрали велич, а не розмір

P.S.

Шановні клієнти та читачі kniga.biz.ua! Звертаємо вашу увагу, що більшість книг із поданого списку новинок будуть присутні на нашому стенді в межах Книжкового Арсеналу — 2018. Презентація деяких новинок відбудеться на Арсеналі — 2018, тому отримаємо ми їх вже у червні.
 
Якщо замовляєте книги через інтернет-магазин kniga.biz.ua — ваше замовлення оформлюється менеджером та ставиться на очікування. Як тільки видання прибудуть на склад, ваші замовлення відразу зможемо доставити за вказаними адресами або чекатимуть вас в пункті самовивозу. Дякуємо за розуміння!