Акція закінчилась, але ви можете замовити ці книги за звичною ціною!

Подарунки під подушку: знижки на дитячі книги від 7 до 15%

День святого Миколая — це перше поміж зимових свят. Щось казкове відчувається в атмосфері: сніжить, на вулиці мерехтять вогники, а діти солодко засинають, очікуючи подарунків. Дорослі також засинають, і мріють про те, що вранці під подушками у них також з’являться книги або солодощі.

Kniga.biz.ua додає у зимові свята ще більше подарунків і запускає акцію. З 7 по 19 грудня включно будуть знижки на книги для дітей та батьків до 15%! Пригоди Хільди, пошуки детектива П’єра, уроки тайм-менеджмента для мам — все це та багато іншого чекає на вас у нашому магазині.

Досліджуємо світ

Книги для дітей, які розкажуть неймовірні та маловідомі факти про навколишній світ і тіло людини. Окрема література присвячена Україні — її мальовничим краєвидам, видатним постатям та історії.

Стаємо фінансово грамотними

Скоро Новий рік, а значить можна планувати, куди поїхати, що придбати чи побачити у 2019-му. Книги цього розділу допоможуть дитині вивчити основи фінансової грамотності, та раніше отримати фінансову незалежність. Можливо, ваша дитина стане новим Марком Цукербергом чи Річардом Бренсоном?

Опановуємо новітні технології

Треба створити робота-ельфа, який буде допомагати пакувати подарунки дітям та дорослим на Новий рік? Чи може написати програму, яка буде створювати вітальні листи на зимові свята? Купуйте книги цього розділу і пірнайте разом з дитиною у світ майбутнього — світ програмування.

Уявляємо та креативимо

Якщо ваша дитина малює на стінах, у зошитах, любить танцювати або імпровізувати — кращим подарунком буде книга про творчість та креативність. Разом ви зможете допомогти розвинути творчі навички та стати геніальним художником, письменником або актором.

Захоплюємося картинками

Комікси давно перестали бути просто «картинками, що говорять»: вони перетворилися на мистецтво. Комікси екранізують, за їх мотивами пишуть книги, і частіше їх називають «графічними романами». Разом з дітьми ви будете шукати приховані скарби та рятуватися від злочинців у віммельбухах, та дізнаватися про фентезійні світи в коміксах.

Вчимося за японською системою

Кумон — всесвітньо відома методика розвитку, яка з’явилась в Японії. За нею навчається більше 4 млн дітей у 49 країнах. Кожний Kumon-зошит відповідає за конкретні навички та розрахована на декілька тижнів занять. Будьте кращими з Kumon!

Надихаємося прикладами видатних людей

Видатні стартапери, винахідники, художники, вчені та дизайнери розповідають власні історії, сповнені злетів та падінь, пригод та стабільності. Наприкінці вони перемагають і стають кращими з кращих. Яким було їхнє дитинство, чому вони навчилися та як використати максимально ефективно їхній досвід, можна прочитати в книгах з цього розділу.

Пірнаємо у сни

Народні та сучасні, веселі та сумні, на суші, в морі та у небі — казки такі різні, але об’єднує їх те, що добро завжди перемагає зло. Чудово ілюстровані книги стануть символічним подарунком на День святого Миколая, адже зима це час, коли відбуваються дива та казкові пригоди.

Почніть з самовиховання

Світ так швидко змінюється, що неможливо керуватися знаннями, які були актуальними 5-10-20 років тому. Книги, які ми зібрали у цьому розділі, допоможуть батькам дізнатися більше про новітні методики виховання, особливості дитячої психології та як знайти спільну мову із молодим поколінням.

Прокачайте рівень навчання

Що подарувати дитині на Новий рік та інші зимові свята? Нові знання! Вчителі є провідниками корисної та цікавої інформації, саме тому ми підібрали у цьому розділі книги, які допоможуть викладачам у дитячих садках, школах, університетах, курсах формувати навчальну програму, викладати краще та встигати за викладацькими трендами.