Бестселери українською мовою

найкращих книжок українською

Для всіх, хто любить книжки українською. Ми надзвичайно раді, що класні книжки, в тому числі світові бестселери, все частіше видаються українською мовою. Щиро сподіваємось, що у наступному році їх буде ще більше.

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 450 грн по всей Украине

Экспресс-доставка по Киеву

Доставка по Киеву книг за 1 час при условии наличия на складе

Сюрпризы

Приятный сюрприз в каждом вашем заказе в декабре

Подарунки зроблені в Україні

Атлант розправив плечі (комплект з 3 книг)

Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін вважає книгу Айн Ренд одним з найважливіших творів XX сторіччя. «Це справжня біблія підприємництва». Вже декілька поколінь американських підприємців виросли на цій філософсько-підприємницькій притчі.

 

Замовити книгу

Від нуля до одиниці!

Книга створена на базі курсу лекцій Пітера Тіля Computer Science 183: Startup, який він прочитав у 2012 році студентам Стенфордського університету. Якщо ви прагнете побудувати бізнес в IT-індустрії, вийти за рамки знайомого і створити щось нове і незвичайне, книга співзасновника PayPal й успішного підприємця обов’язкова до прочитання.

 

Замовити книгу

Безжальна правда про нещадний бізнес

Бажаєте створити власну справу? Тоді прочитайте цю жорстку та надзвичайно відверту книгу американського підприємця про те, як робиться і працює бізнес. Книга знімає рожеві окуляри та доводить, що будь-який власний бізнес – дуже жорстока і нещадна гра. Шансів в ній виграти чи програти – 50 на 50.

Замовити книгу

Включайся! Жінки, робота й воля вести за собою

Відверта розмова від однієї з найвпливовіших жінок світу Шерил Сендберг. Про перешкоди, які стоять перед дівчатами та жінками у побудові кар’єри, стереотипи, суспільний осуд та упередження, з якими доводиться боротися успішним жінкам. Нарешті українською мовою (в спеціальній редакції для України) книга, яка очолила топ продажів на Amazon й перелік бестселерів «The New York Times».

Замовити книгу

Мистецтво війни

Ідеї філософсько-стратегічного трактату Сунь-дзи, великого давньокитайського воєначальника, можна застосовувати й сьогодні. Йдеться не виключно про воєнну стратегію й завоювання, але й про ведення сучасного бізнесу та життя людини в цілому. Твір вперше перекладено української мовою.

 

Замовити книгу

 

Історії про життя, смерть і нейрохірургію

У світі є багато відомих нейрохірургів, але не кожен з них – Генрі Марш. Цей надзвичайний лікар вже понад 20 років рятує життя українців. Побачивши жахливий стан української медицини, він вирішив допомогти своїм колегам, передати їм свій досвід. Генрі Марш – один із співзасновників Міжнародного центру нейрохірургії в Україні.

 

Замовити книгу

Як ви збудуєте своє життя?

Ця книга – не про кар’єру, заробітну плату або амбітні цілі. Вона – про життя, яке ви завжди мріяли прожити. Бажаєте в новому році нарешті стати щасливою людиною? Ця книга — ваш путівник, який пояснює, як змінити своє  мислення, та дає  дієві інструменти.

 

Замовити книгу

Заразливий. Психологія вірусного маркетингу

Нарешті бестселер Amazon 2013 року видано українською мовою. Ви відкриєте для себе таємниці створення вірусного контенту та механіку його розповсюдження. Надзвичайно корисно маркетологам, фахівцям з SMM та всім, хто цікавиться феноменом соціальної популярності.

Замовити книгу

Правила розвитку мозку дитини

Що потрібно робити, аби ваша дитина вступила до Гарвардського університету? Скільки годин перед телеекраном можна перебувати малюку? Як у вихованні дітей впоратися із роздратуванням і спалахами люті? Молекулярний біолог-еволюціоніст і батько двох дітей Джон Медіна знає відповіді на ці питання. У чарівних і водночас потішних історіях він розгадує таємницю розвитку дитячого мозку.

Замовити книгу

Галицька кухня

Сім десятків видатних галичан зі своїми таємними родинними рецептами і не тільки!

Серед них: громадський діяч Маркіян Іващишин, музиканти Тарас Чубай та Кузьма Скрябін, перекладачка Наталія Іваничук. Зібрав рецепти відомий письменник Юрій Винничук, який також любить готувати. Надзвичайно красиве та апетитне видання про сучасну українську кухню.

 

Замовити книгу

Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі

Джеймі Олівер завжди був революціонером на кухні. Всі страви, що він готує, робляться швидко і якісно. Якщо ви прийшли з роботи, і потрібно нагодувати всю родину, скористайтесь порадами Джеймі: всі рецепти прості, швидкі , корисні та смачні.

Замовити книгу

Всегда рады помочь с рекомендациями!

Если вы не нашли подходящий вариант подарка