VIII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» проходив у Києві з 30 травня до 3 червня 2018 року і закінчився кілька днів тому. Трохи цифр від організаторів фестивалю: кількість відвідувачів — 50 000; кількість дерев, які висадять у Карпатах за кожну куплену книгу – 50 000 (порахували?), 150 видавництв, 450 подій, 106 іноземних гостей із 31 країни.

Вже другий рік поспіль наш магазин kniga.biz.ua також бере участь у фестивалі. Ми відбираємо найкращі бізнес-книги і продаємо їх в одному місці: 2 поверх, бізнес-майданчик Книжкового Арсеналу. Це були незабутні п’ять днів, наповнені цікавими подіями, зустрічами з друзями, новими знайомствами. Дякуємо усім, хто знайшов другий поверх і завітав до нас! Ми сподіваємося, що книги, які ви придбали, будуть вам корисними.

Перед вами топ продажів магазину kniga.biz.ua на Книжковому Арсеналі. Саме ці 20 книг ви найчастіше купували на нашому стенді. Не дивно, що лідером продажів стала книга справжнього чемпіона – Володимира Кличка. Цей автор точно знає як перемагати :). Також до рейтингу потрапили найгарячіші новинки від українських видавництв «Наш формат», «Клуб сімейного дозвілля», «КМ-Букс», «Фабула», та бестселери, які ніколи не вийдуть із моди. Частина із них бере участь у нашій благодійній акції, а це означає, що сільські школи скоро отримають нові книги.

Якщо ви не відвідали з якихось причин Книжковий Арсенал у цьому році, то нижче у вас є можливість замовити книги, які сьогодні читає вся Україна!