Книги українською мовою

Які бізнес-книги вийшли в українських видавництвах у 2017 році? О, їх дуже багато! Змінилися пріоритети у книжковому бізнесі – все більше людей надають перевагу книгам українською мовою. Ми вирішили згадати все і всіх, хто зробив свій вклад в популяризацію бізнес-книг рідною мовою.

Бізнес та саморозвиток по-українськи

2017 рік став надзвичайно багатим на чудові книги українською мовою. Видавництва радували нас як якісними перекладами новинок і класики нон-фікшн літератури, так і власними проектами – книгами наших співвітчизників. «Наш формат», «Видавництво Старого Лева», «Клуб Сімейного дозвілля», «Основи», Yakaboo Publishing, «КМ-Букс» випустили стільки цікавих книг, що кожен україномовний читач зможе знайти щось собі до смаку. Очевидна перевага такого стрімкого розвитку наших видавництв – надруковані тут книги значно дешевші закордонних, а якістю зовсім не поступаються.

Ще кілька років тому купити книги українською мовою було досить важко, та й асортимент залишав бажати кращого. Сьогодні у наших видавництв можна знайти все, що душі завгодно. Які б українські книжки ви не шукали: з саморозвитку, книги про бізнес українською, історії великих людей і брендів, психологію, економіку, дитячі книги, книги для жінок чи подарункові видання — обіцяємо, ви точно знайдете в kniga.biz.ua саме те, що потрібно.

Якщо ви, так само сильно як і ми, любите читати українською мовою, ця добірка вам точно сподобається. Тут можна підібрати книги як особисто для себе, так і в подарунок на Новий рік близьким і друзям.

Що цікавого видано українською мовою у 2017 році?

Весь рік нас шалено дивував «Наш формат». Тут видали пів сотні світових бестселерів українською мовою, зокрема «Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником» Філа Найта, «Ідеальний керівник» Іцхака Адізеса, «Мислення швидке і повільне» Даніеля Канемана, «Чорний лебідь» Нассіма Талеба. Ці книги стали одними з найпопулярніших в нашому магазині. Без сумніву, круті новинки: «Історія Starbucks» Говарда Шульца, «Продається все» Бреда Стоуна, «Живи на всі 100» Керолін Вебб, «Коротко і по суті» Грег Маккеон, «Переможець» Джека Велча, «Сила волі» Келлі Макгонігал, «Чудовий ранок» Халь Ельрода та інші книги українською мовою.

«Видавництво Старого Лева» порадувало перекладами «12 важелів успіху» Стівена Кові, «Шляху митця» Джулії Кемерон, а також виданням «12 неймовірних жінок: про цінності, які творять людину» Мар’яни Савки і великою кількістю прекрасних дитячих книг.

Ще один наш улюбленець, «Клуб Сімейного Дозвілля», приємно вразив українськими перекладами бестселерів «48 законів влади» Роберта Гріна, «Восьма звичка. Від ефективності до величі» Стівена Кові, «Код зламано, або Наука про те, що змушує купувати» Філа Бардена, «Компанії майбутнього» Фредеріка Лалу, «Потік» Мігая Чиксентмігаї, «П’ять вад у роботі команди» Патріка Ленсіоні та ін.

Не відстають від досвідчених і молоді українські видавництва. Yakaboo Publishing в цьому році представили такі книги як «Дика гонка. Як Uber підкорював світ» Адама Лашинскі, «Дилема інноватора» Клейтона Крістенсона, «Супербоси. Як видатні Лідери плекають таланти» Сідні Фінкелстін, а також «Любов та бюджет» українського фінансиста Любомира Остапова.

Видавництво Pabulum, якому всього рік, порадувало серією видань з лін-мислення, а також книгами українських авторів про мистецтво написання текстів («Пиши сильно», «В очікуванні копірайтера», «Письмонавтика»).

Як бачите, обирати, безумовно, є з чого. Кому б ви не шукали подарунок: босові, колезі, коханій людині, дитині чи мамі — в українських видавництвах ви не тільки зможете підібрати потрібну книгу, а й навіть зібрати цілу бібліотеку з книг, виданих однією з найкрасивіших мов світу.

Радує ще й те, що українські видавництва не планують зупинятися: у 2018 році вийде ще більше книг рідною мовою! Деякі з них вже доступні для попереднього замовлення на нашому сайті. Наприклад, ви вже зараз можете замовити «Десять смертних гріхів маркетингу», «Скарга — це подарунок», «Тонке мистецтво забивати на все», «Шопенгауер як ліки. Психотерапевтичні історії» та багато інших. Будьте першими!

Читайте українською, а ми продовжимо радувати вас новинками від улюблених видавництв!

Еще подборки