БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ

із забезпечення книжками сільських шкільних бібліотек

 15 травня – 5 червня 2019 року 

Другий рік поспіль інтернет-магазин kniga.biz.ua та Громадська спілка «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» за підтримки просвітницької ініціативи Empatia, а також Книжкового Арсеналу, проводять благодійну акцію, щоб забезпечити книжками сільські шкільні бібліотеки.

Минулого року за результатами такої акції 7 сільських шкіл отримали комплекти із 24 книжок у галузі сучасної педагогіки, психології розвитку та лідерства, що сприяють розвиткові вчителів і поліпшенню системи освіти в країні. Давайте разом надамо сільським школам доступ до найсучаснішої прогресивної навчальної літератури та подаруємо більше можливостей для розвитку вчителям.

Умови участі в акції:

1. Оберіть книгу, яку ви хотіли б придбати, зі списку нижче;

2. Придбайте книжку на сайті kniga.biz.ua, або ж на стенді магазину на Книжковому Арсеналі, що відбудеться 22-26 травня 2019 року.

3. 25% від вартості кожної придбаної книжки буде спрямовано на формування комплектів книжок для сільських шкільних бібліотек.

4. Після завершенні акції книжкові комплекти будуть надіслані у зазначені бібліотеки. Кількість бібліотек, що отримають книжки, залежатиме від загальної суми, вирученої від проведення акції.

Книги, які беруть участь в акції

Акція триватиме з 15 травня до 5 червня 2019 року.

Якщо Ви є вчителем або директором у сільській школі і хочете отримати для своєї шкільної бібліотеки чудову підбірку книг для натхнення та розвитку – мерщій заповнюйте анкету за посиланням.

У 2017-2018 роках ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» спільно з партнерами реалізували відкриття 27 книжкових лабораторій змін у Краматорську, Костянтинівці, Лисичанську, Львові, Бучі, Харкові, Миколаїві, Сєвєродонецьку, Кривому Розі, с. Містки (Луганська обл.), с. Трудолюб (Полтавська обл.), с. Вербаїв (Волинська обл.), Дніпрі, Верховині, Гостомелі, Новоукраїнці, с. Пійло (Івано-Франківська обл.), Вінниці, Одесі, Рівному, Києві, Стриї.

Громадська спілка «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» створено з метою інтеграції передових гуманітарних технологій, інтегральних знань і практик в українську освіту. Цільова аудиторія Інституту – це ті, хто має в суспільстві найбільший потенціал впливу – педагоги, психологи, директори шкіл і лідери всіх рівнів у сфері формальної та неформальної освіти, керівників та команд нових освітніх проектів.

За додатковою інформацією звертайтеся на Facebook-сторінку ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку».